Snel zoeken naar vakantiehuizen

Campanie

You need to upgrade your Flash Player

Vakantiehuis Campanie

Direct aan de Middellandse Zeekust, vlak onder Rome, is deze prachtige regio te vinden, welke ook wel Campania genoemd wordt. De Amalfitaanse kust, de Romeinse stad Pompeï, de vulkaan Vesuvius en de prachtige hoofdstad Napels zijn in deze streek te vinden. De omgeving leent zich prima voor vermaak in de buitenlucht, het bezoeken van vele bezienswaardigheden en het ontdekken van natuurschoon.

lees meer

Scario - Bn61103

Dit nieuw gebouwde vakantiecomplex bestaat uit totaal 10 apparetementen en is gelegen in de heuvels van San Giovanni a Piro. Het dorp Scario ligt op ca. 2,5 km. Voor alle gasten is er een gemeenschappelijke buitenplaats met barbecue ter beschikking. Een kinderbed is op aanvraag beschikbaar. Niet ver van dit vakantiecomplex vindt u het mooie kustgebied van Cilento welke gelegen is tussen (Palinuro ....

  • Aanbieder:

Scario - Bn61104

Dit nieuwe gebouwde vakantieparkje met 10 appartementen is mooi gelegen op een heuvel bij San Giovanni a Piro, niet ver weg van het toeristische oord Scario (2,5 km.) Voor alle gasten is er een gemeenschappelijke buitenruimte waar een grill tot uw beschikking staat. Een kinderbed is op aanvraag. Niet ver hier vandaan treft u één van de mooiste en meest afwisselende kustgebieden aan bij Cilento - g....

  • Aanbieder:

S. Marco Di Castellabate - Bn33346

Op een prive terrein, welke alleen nog door de eigenaresse bewoont wordt, heeft deze vakantiewoning alle gemakken van een afgescheiden vakantiehuis. Koeien in de omgeving.

  • Aanbieder:

Perdifumo - Bn33377

Sie wohnen in einer schönen und gemutlich eingerichteten Einzimmerwohnung (EG) eines Landhauses mit insg. 3 Whg. Weiter Panoramablick. Siehe auch IKC215+217.

  • Aanbieder:

Casal Velino - Bn33363

Dit mooie, gunstig gelegen huis is ingericht met zes eenkamerappartementen. Speciaal geschikt voor gasten die hun vakantie met vrienden willen doorbrengen, maar tevens graag privé willen wonen. De ligging is formidabel in het Parco Nazionale del Cilento en slechts enkele kilometers van zee. De laatste 20 m van de oprit zijn niet geasfalteerd. Kinderbed op aanvraag.

  • Aanbieder:

Casal Velino - Bn33365

Dit mooie huis is pas gerenoveerd en ingericht met zes eenkamerappartementen. Speciaal geschikt voor gasten die hun vakantie met vrienden willen doorbrengen, maar tevens graag privé willen wonen. De ligging is formidabel in het Parco Nazionale del Cilento en slechts enkele kilometers van zee. De laatste 20 m van de oprit zijn niet geasfalteerd. (Zie ook IKC201, IKC202, IKC204, IKC205 en IKC206).

  • Aanbieder:

Casal Velino - Bn33366

Dit mooie huis is pas gerenoveerd en ingericht met zes eenkamerappartementen. Speciaal geschikt voor gasten die hun vakantie met vrienden willen doorbrengen, maar tevens graag privé willen wonen. De ligging is formidabel in het Parco Nazionale del Cilento en slechts enkele kilometers van zee. De laatste 20 m van de oprit zijn niet geasfalteerd. (Zie ook IKC201, IKC202, IKC203, IKC205 en IKC206).

  • Aanbieder:

Casal Velino - Bn33367

Dit mooie huis is pas gerenoveerd en ingericht met zes eenkamerappartementen. Speciaal geschikt voor gasten die hun vakantie met vrienden willen doorbrengen, maar tevens graag privé willen wonen. De ligging is formidabel in het Parco Nazionale del Cilento en slechts enkele kilometers van zee. De laatste 20 m van de oprit zijn niet geasfalteerd. (Zie ook IKC201, IKC202, IKC203, IKC204 en IKC206).

  • Aanbieder:

Casal Velino - Bn33368

Dit mooie huis is pas gerenoveerd en ingericht met zes eenkamerappartementen. Speciaal geschikt voor gasten die hun vakantie met vrienden willen doorbrengen, maar tevens graag privé willen wonen. De ligging is formidabel in het Parco Nazionale del Cilento en slechts enkele kilometers van zee. De laatste 20 m van de oprit zijn niet geasfalteerd. (Zie ook IKC201, IKC202, IKC203, IKC204 en IKC205).

  • Aanbieder:

Perdifumo - Bn33378

Renovierte, stilvolle und komfortable Erdgeschosswohnung in einem Bauernhaus im Herzen des Cilento. Schöne Panoramaterrasse. Kinderbett auf Anfrage. S. IKC215-216.

  • Aanbieder:

Copyright © vakantiehuizenitalie.nl