Snel zoeken naar vakantiehuizen

Calabrie

You need to upgrade your Flash Player

Vakantiehuis Calabrie

Deze regio in het zuiden van het land wordt ook wel Calabria genoemd en ligt ten zuiden van Napels, in de voorvoet van de laars van Italië. Binnen deze regio wordt veel aandacht besteed aan het toerisme en de faciliteiten zijn er dan ook erg uitgebreid. Het zeewater is helder, de stranden zacht. Tropea is de bekendste badplaats. De overtocht naar Sicilië is eenvoudig te maken vanaf Villa San Giovanni of Reggio di Calabria.

lees meer

Heaven

Appartent Heaven ligt in een mooie residence met in totaal 9 appartementen. Het hoofdgebouw met 12 andere appartementen en gemeenschappelijk zwembad ligt op 900 mt afstand. De appartementen liggen in de heuvels, ondergedompeld in een oase van mediterrane kleuren en geuren, op 8 km afstand van het prachtige stadje Tropea. De appartementen zijn eenvoudig ingericht. De residence ligt 550 mt van het....

  • Aanbieder:

Brattirò - Bn69144

Appartement op de eerste verdieping van een huis op het platteland tussen de steden Tropea en Capo Vaticano. De eigenaar woont op de begane grond. Naast de deur ligt IKK141.

  • Aanbieder:

Morano Calabro - Bn53350

Dit vakantiehuis bevindt zich op een groot boerenbedrijf met zwembad. De ligging is ideaal voor degenen die puur natuur zoeken: berglandschap met mediterraanse flair. Het gemeenschappelijke zwembad is op ongeveer 700m. afstand van het huis gelegen.

  • Aanbieder:

Intavolata Marina - Bn66468

Een eenvoudig ingericht appartement gelegen op de tweede verdieping. Een groot terras biedt u een prachtig zeezicht. Een hoofdstraat loopt vlakbij.

  • Aanbieder:

Capo Vaticano-ricadi - Bn69142

Kleine tweegezinswoning aan de rand van het dorp Capo Vaticano. Omheinde tuin met voorzieningen: ideaal voor families met kinderen.

  • Aanbieder:

Capo Vaticano - Bn69143

Appartement met overdekt terras op de eerste verdieping van een 4-gezinswoning. Barbecue gemeenschappelijk op de begane grond.

  • Aanbieder:

Brattirò - Bn69145

Appartement op de eerste verdieping van een huis op het platteland tussen de steden Tropea en Capo Vaticano. De eigenaar woont op de begane grond. Naast de deur ligt IKK140.

  • Aanbieder:

Cielo

Appartent Cielo ligt in een mooie residence met 12 appartementen. De residence heeft een ook een dependance met 9 appartementen op 900 mt afstand van het hoofdgebouw. De appartementen liggen in de heuvels, ondergedompeld in een oase van mediterrane kleuren en geuren, op 8 km afstand van het prachtige stadje Tropea. De appartementen zijn eenvoudig ingericht. De residence ligt 500 mt van het S. Ma....

  • Aanbieder:

Longobardi - Bn61126

Hier veblijft u op de begane grond van een gerenoveerd landhuis dat tegen een berg is gebouwd, vlakbij het strand. De eerste verdieping is onbewoond. De slaapkamers hebben geen deuren maar gordijnen. Buiten houtoven.

  • Aanbieder:

Azzurro

In de Santa Maria Baai zijn 2 aparte huizen met in totaal 6 appartementen en een ruime tuin van 15.000 vierkante meter met uitzicht op zee. De appartementen liggen op ongeveer 80 mt hoogte in de heuvels en 350 mt van het strand. De inrichting van het apartement is eenvoudig, comfortabel en heerlijk fris en vanwege de ligging is er altijd een fris briesje. Appartement Azzurro heeft een ruim overdek....

  • Aanbieder:

Copyright © vakantiehuizenitalie.nl