Snel zoeken naar vakantiehuizen

Apulie

You need to upgrade your Flash Player

Vakantiehuis Apulie

Deze regio wordt ook wel Puglia genoemd en is te vinden in het zuidoosten van Italië. De hak van de laars is in deze regio te vinden en ook de Adriatische kust vormt een grens van de streek. De meeste toeristen die deze omgeving aan doen, bezoeken het eiland Gargano, waar de populaire badplaatsen Vieste, Peschici en Mattinata te vinden zijn. Het binnenland is dicht bebost en heeft de status van nationaal Park. Dit gebied leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en recreatie in de natuur.

lees meer

Spongano - Bn53358

Dit karakteristieke eenkamerappartement (begane grond) met eenvoudige inrichting beschikt over een eigen dakterras, ideaal om te zonnen! Zie ook ISA106-107.

  • Aanbieder:

Spongano - Bn53359

Vakantieappartement op de begane grond met gemeenschappelijk gebruik van het perceel, samen met ISA107. Airco in woonkamer- keuken. Zie ook ISA105-107.

  • Aanbieder:

Spongano - Bn53360

Karakteristiek appartement op de begane grond, met eenvoudige doch praktische inrichting, gemeenschappelijke binnentuin met ISA106 en directe toegang tot een gemeenschappelijke ruimte. Zie ook ISA105.

  • Aanbieder:

Alezio - Bn61142

Deze pasgebouwde vakantiehuizen hebben een rustige ligging en zijn eenvoudig, maar modern en praktisch ingericht. Zie ook ISA111 en ISA113.

  • Aanbieder:

Alezio - Bn61143

Deze pasgebouwde vakantiehuizen hebben een rustige ligging en zijn eenvoudig, maar modern en praktisch ingericht. Zie ook ISA111 en ISA112.

  • Aanbieder:

Alezio - Bn61141

Dit huisje ligt temidden van de sinaasappel- en citroenbomen. Ideale ligging om een vakantie in het teken van de natuur en de zee te genieten. Zie ook ISA112 en ISA113.

  • Aanbieder:

Villa Palombaro

Villa Palombaro is een rustig gelegen, typisch mediteraans huis op 900 mt van zee. Er is een tuin met fruitbomen en tuinmeubilair aan de achterkant van het huis. Vanaf het terras aan de voorkant van het huis is een prachtig uitzicht op zee. Het is een ideale uitvalsbasis om de prachtige Salento streek te bezoeken met een prachtige kustlijn van meer dan 250 km dat bestaat uit vlakke zandstranden d....

  • Aanbieder:

Elia

Appartement Elia ligt in een vakantiepark van 3,5 hectare tegen een heuvel op ongeveer 30 mt hoogte en 2 km van de zee. Het park ligt tussen 2000 olijvenbomen, naaldbomen en citroenbomen. Deze natuurlijke omgeving biedt de gasten een onvergetelijke vakantie in een fantastische oase van rust. In totaal zijn er 50 appartementen verdeeld over een deel van het terrein. De appartementen zijn een eenv....

  • Aanbieder:

Lecce-merine - Bn61138

Dit vakantieappartement bevindt zich in een groot vakantiecomplex, dat kortgeleden gebouwd is en vele vrijetijdsmogelijkheden aanbiedt voor het hele gezin. Alle appartementen bevinden zich op de begane grond en hebben toegang tot het kleine terras waar u heerlijk buiten kunt eten. Voor de gasten staat ter beschikking: zwembad, tennisbaan en een kleine voetbalveld (gebruik en openingstijden zijn in....

  • Aanbieder:

Lecce-merine - Bn61139

Diese Ferienwohnungen befinden sich in einer großen Ferienanlage, die erst vor kurzem gebaut wurde und viele Freizeitangebote für die ganze Familie anbietet. Alle Wohnungen sind im Erdgeschoss und haben Zugang zu einer kleinen für Mahlzeiten im Freien ausgestatteten Terrasse. Zur Verfügung der Gäste: Pool, Tennisplätze und kleiner Fußballspielplatz (Benutzung und Öffnungszeiten sind intern geregel....

  • Aanbieder:

Copyright © vakantiehuizenitalie.nl