Snel zoeken naar vakantiehuizen

€ 380
Te boeken bij

Vakantiehuis Pepolino

De warmte en de sfeer stralen u tegemoet. Bij aankomst valt meteen op met hoeveel liefde deze boerderij is gerestaureerd. Daarbij ziet Pepolino er picobello uit! De bijzonder gastvrije eigenaren zullen u ontvangen in de uiterst sfeervolle receptie waar tevens allerlei producten te koop zijn (zoals verse groenten, honing, jam, olie en wijn), die Pepolino vandaag de dag nog zelf produceert. Het restaurantje is al net zo uitnodigend; op verzoek slaan ze voor u aan het kokkerellen en zetten u de overheerlijkste, traditionele Toscaanse maaltijden voor. In de ruime, groene tuin bevinden zich overal gezellige zitjes en kunt u een heerlijk frisse duik nemen in het gezamenlijke zwembad (12 x 6 m, diep 1.20 - 2.40 m). De uitstraling van sfeer en warmte geldt zeer zeker ook voor de appartementen, die met veel oog voor detail zijn ingericht. U vindt het bijna jammer dat de zon u naar buiten lokt! Gaat u op pad, dan realiseert u zich al gauw dat uw vakantieadres ook nog eens heel centraal gelegen is - met dank aan de A1, die u in de verte ziet en hoort zoemen; u zit er in een wip op. Een paar tips: Arezzo (12 km) met zijn prachtige Piazza Grande waar u een aantal verschillende bouwstijlen kunt aanschouwen. Op dit plein vindt ook de Giostra del Saracino plaats; een middeleeuws volksfeest gehouden op de eerste zondag in september. Cortona (20 km), gelegen boven op een heuvel, is een zeer aangename stad en tevens n van de oudste van Itali. Brengt u ook een bezoek aan de Celle (net buiten het centrum); het klooster dat in 1211 werd gesticht door Franciscus. Er zijn nog tal van andere mogelijkheden zoals Siena (45 km), het Meer van Trasimeno (30 km), Perugia (50 km) en Florence (70 km). Op 3 km ligt het kleine, romantische stadje Lucignano, prachtig ommuurd en met smalle middeleeuwse straatjes. Hier kunt u ook terecht voor uw boodschappen, postkantoor en bank.

Het gezellige Pepolino is opgesplitst in zes zeer aangename vakantiewoningen (met veelal houten balkenplafonds) en een aantal kamers. Alle vakantiewoningen hebben de beschikking over een eigen zitje. In de gezellige ontvangstruimte kunt u behalve gewoon lekker zitten of televisie kijken (satelliet) tevens mountainbikes huren. Gemeenschappelijke wasmachine. Parkeergelegenheid.

ITS.253A - GIALLO - 2/3 PERS.
Sfeervol appartement (45 m²) op de verdieping. Kleine woonkeuken met eettafel, KTV (satelliet) en 1-pers.slaapbank. Slaapkamer met een 2-pers.bed. Ruime badkamer met douche en toilet. Eigen zitje in de tuin.

lees meer
Boek dit huis bij Topic Travel »

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Laatst bekeken huizen en parken

Pepolino Pepolino
€ 380
Toscane

Copyright © vakantiehuizenitalie.nl